Pàgina d'inici » Dietari » Pros i contres arreu

Pros i contres arreu

Expressions de certs països i certes llengües que serveixen més per prometre que no pas per complir. De vegades es tracta de minúcies, d’acord. Però no sempre. I és que hi ha també les mirades, aquelles mirades que de manera tan subtil es combinen entre la fantasia i el seny, l’absurd i la formalitat, tot ben barrejat, de tal manera que totes les llengües de Babel deixades anar alhora no serien capaces de poder expressar-les amb paraules (aquestes mirades). Per exemple, la d’aquest mateix dematí amb la noia que de vegades em fa neteges de cutis, tan agradables d’altra banda. Pros i contres arreu. La proporció de coses bones i dolentes és igual, segurament, vagis on vagis. Potser el sol remei és saber-les i conèixer-les, única manera de no caure enmig dels prejudicis que mig món té envers l’altre mig.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s