Pàgina d'inici » Dietari » Un tercer camí

Un tercer camí

Pla. Fer-se totes les Il·lusions Possibles. Any 63. En el sistema de societat en què vivim, només hi ha dos camins: o dedicar-se, en el tracte amb la gent, a l’estricta i habitual comèdia o practicar una forma o altra de presència pròpia i autèntica, o sigui, a la follia. Gairebé tothom està adaptat a la primera manera i fins i tot hi ha qui practica la follia com una comèdia. Molt bé. sinó que un servidor n’hi afegiria encara un altre, un tercer camí: aquell que consisteix a no veure ni a ser vist.

Anuncis

One thought on “Un tercer camí

  1. Pot molt ben ser, també, que hom practiqui de forma espontània, segons el cas, la incursió en cadascun d’aquests tres camins: el costum (socialment ben valorat, ni que sigui a voltes badallant), l’aventura (follia sempre arriscada perquè pot acabar, segons com, molt malament) o la mímesi amb el terreny (cultiu de la introspecció).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s