Pàgina d'inici » Dietari » El final de tot

El final de tot

Falten 20 minuts per a les 4 d’aquesta tarda. Totes les màscares d’Espanya caigudes. Per si encara feia falta. 337 ferits hores d’ara. Repressió enfollida i salvatge. St. Julià de Ramis, el Ramon de Llull de Barcelona, el Col·legi Verd de Girona. Arreu del país que Espanya ja ha perdut per sempre. I al damunt la barra de parlar de proporcionalitat. Millo: ens veiem obligats a fer allò que no volíem fer. Obligats, diu. ¿Què és el que us hi obliga, delegat aprofitat? I aquella senyora Soraya, que parla de democràcia i convivència, quina barra, i de maneres proporcionals i proporcionades. Atacs informàtics, porres, pilotes de goma indiscriminades. Ràbia immensa. Fins i tot la consellera Ponsatí s’ha vist atacada i sense l’iPad que li han pres. Metralletes espanyoles com a única garantia democràtica. El final de tot. El final que, a la fi, ha quedat ja escrit i inscrit per sempre aquest primer d’Octubre del 2017. Segle XXI.

Anuncis

2 thoughts on “El final de tot

  1. Soraya Sáenz de Santamaría : “Los objetivos nunca han sido las personas”
    RESULTAT : 844 ferits, dits trencats, un ull perdut, cops de porra, pilotes de goma, gasos lacrimògens, etc, etc, etc.

    • Soraya Sáez de Santamaría: filla d’un criminal de guerra. A vegades l’ADN té alguna cosa a veure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s