Pàgina d'inici » Dietari » Passar-ho tot en net

Passar-ho tot en net

Esborranys. Tot d’assajos i esborranys. Fins el dia, esclar, que calgui ja passar-ho tot en net. Assaig de país i assaig de l’individu que som. T’estimo. Ja ho sé. Ésser viu, de moment. Ni compromès ni espantat. I més aviat limitat de recursos econòmics, gairebé just per anar fent. Solitari. Orgull de ser considerat, sense ser-ne gens, home orgullós. En què quedem, a veure si t’aclareixes. I aquesta veritat: ni et tinc ni t’oblido. Al final, resulta tot un mèrit això de viure amagat i mirant sempre de fer net. Arribar i anar-te’n. I, després, potser tornar. El plaer de tornar de tant en tant. Tenint en compte, però, això sí, aquella màxima capital d’Epicur: Cap plaer, per ell mateix, no és dolent. Ara bé, els mitjans per procurar-se segons quins plaers sovint comporten més molèsties i malestar que no pas cap goig ni plaer. N’hi ha un, per cert, que resulta la mar de senzill: el de la discreció. Influir més que no pas manar. Ser-hi sense ser vist. I aquest cert grau de llibertat que representa el sol fet d’anar-ho ja passant tot en net. No sé si m’entens.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s