Pàgina d'inici » Dietari » Net com una patena

Net com una patena

Cel ras avui, net com una patena aquí a Vulcània, on ara justament som. Al peu mateix del Puy de Dome. Des de les 10 fins a les 3. Encara falten 2 hores i no puc pas dir que m’interessi gaire ni gens, sinó que a causa d’aquesta feina he de fer veure tot el contrari, és a dir que m’entusiasma. Atraccions i atraccions, demostracions, explosions, la terra en còlera, els diables dels volcans, la màquina terra, globus aerostàtic. Les petjades dels dinosaures, volcans sagrats. Totes aquestes coses. La feina és la feina, però. En espera, això sí, de l’horabaixa de Vichy, que segur que serà una cosa del tot diversa. I en tot cas el consol d’aquestes nits de Clarmont i la corresponent petita dosi de Pascal. Net com una patena, també.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s