Pàgina d'inici » Dietari » A l’altra banda de la vida

A l’altra banda de la vida

Des de la distància de tot aquest temps passat, la memòria d’aquella faceta d’animals nocturns. Tantes vegades que, essent a casa envoltat de llibres i de papers per corregir, de sobte i sense avisar apareixia la crida de la nit. I aleshores, net i polit, abric i cop de moto a la recerca del que en dèiem plaer i rialles. Sense cap precipitació. Els bars de l’Eixample i, encara, els de força més enllà, enyorat Tirsa de L’H. Transfiguració. Ja érem uns altres de sobte i una de les nostres incomptables personalitats prenia senzillament el relleu de totes les restants i en aquells moments sobreres. Fins a veure sortir el sol, o gairebé. I el problema era aleshores recordar on era la moto i la veritat és que tant era, incapaç en aquell estat de poder tornar a casa. Llit d’hotel o de fonda i sempre l’última copa que mai no hauríem d’haver pres. Sempre és la pitjor, l’última copa. I aquelles noies del record, que vés a saber també ara què se’n deu haver fet. I tot això, ben mirat i des d’aquesta distància que dic, és perquè la pregunta que acut al pensament és precisament què caram ens van ensenyar totes aquelles nits de bevedors. Potser a viatjar, penso. A viatjar amb la imaginació aquest viatge purament imaginari, de la vida a la mort. A l’altra banda de la vida. Transfiguració.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s