Pàgina d'inici » Dietari » Vacança d’atenció

Vacança d’atenció

La pedicura d’aproximadament cada mes i mig. Ja no sé passar sense aquesta delícia. Els peus que de primer s’estoven a l’interior de la petita banyera i després el lent plaer de deixar-te fer fins al massatge final de la conclusió. Sempre m’han semblat una terminació més aviat lletja del cos humà, els peus i la seva imatge. Ara n’hi ha molts que se’ls fotografien i encabat no els fa res, al contrari, de ensenyar-los sense cap vergonya a les xarxes. Quina cosa més grossa! A un servidor, no li agrada fixar-se en els peus dels altres i s’estima més tenir-ne cura en privat i no mostrar-los mai en públic. Els peus, on vas a parar! I el cas és que eren ja quarts de 8, ahir, quan la sessió que dic s’acabà. I aleshores, anant cap a casa, en aquest pic de l’estiu on som, en una terrassa de bar veig a una certa altura una taula rodona muntada al voltant d’un d’aquest arbres plataners de la riera amb els corresponents tamborets per seure-hi i passar-hi l’estona. No hi ha ningú i m’hi assec, sí, sense de cap manera tenir-ho pensat, amb la intenció de deixar que s’esqueixi el que queda de tarda. Beguda d’aquelles tonificants i de sobte en Marc i la Lídia que fan acte de presència. Ens diem coses, esclar, però sobretot fem vacança d’atenció, mirades en repòs rebent i arxivant imatges del món al voltant. Cap preocupació de trobar-hi cap ordre ni sentit ni prioritat enmig de tanta lulea, cridòria i xerradissa. Oïdes sordes. Talment com si fóssim el cristall a través del qual ens penetra intacta la vida. O el que en pugui quedar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s