Pàgina d'inici » Dietari » La millor salsa del món

La millor salsa del món

Guepardeig de la política. De l’espanyola si més no. De fet, com gairebé sempre. I són segurament pitjor que els vells aquests que es fan passar per nous. Plomall del narcisisme. I aquí no ho sé. Ganes de saber quants som realment que estem disposats a pagar el preu que calgui. Gairebé a la meitat d’aquells 18 mesos de full de ruta que es van dir, la sensació és que ni que et facin saber que se t’han carregat el sistema sanitari ni que continuïn maldant per minoritzar-te la llengua ni amb l’amenaça de tots els tribunals haguts i per haver, amb prou feines si anem tirant. Diria que la majoria, malgrat tot, continua estant a favor tan sols de tot allò que sigui profitós per al cos i per a la butxaca. I res més. Vés a saber si no deu ser per aquesta raó que cap al final del Quixot, Cervantes o Sirvent o Servent (tant de bo poguéssim d’una vegada estar-ne segurs) parla de la millor salsa del món i posa en boca de la muller de Sancho Panza, Teresa, aquestes paraules: “És la fam, la millor salsa del món. La fam que no manca mai als pobres i desheretats que, per tant, sempre mengen amb molt de gust”. En fi, que Sicília és on és.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s