Pàgina d'inici » Dietari » Després de tant de temps

Després de tant de temps

Dematí a Burgos. Burgos després de tant de temps. La Catedral, esclar, però també las Huelgas i des d’allí a Miraflores, la cartoixa. I després el passeig del Espolón, no me n’hauria mogut, i la contrarrelotge de la Vuelta a Burgos i més d’una trentena de carrers tallats. Un poc de guitza que ha fet que s’iniciés el recorregut primer cap a Covarrubias i a continuació fins a Lerma. La Col·legiata i els sants Cosme i Damià de la capella del Santíssim. Calor intensa. A Lerma, el record d’aquells dies de cap d’any del 2005 passats al Palau Ducal, luxe de parador de turisme. La cosa ja no ha donat per a més avui. Tothom molt cortès, eficaç i amable. I especialment l’amo i tot el personal del don Nuño de Burgos, a recer de la Catedral, on hi ha hagut l’àpat de migdia. Després de tant de temps. Nit a l’hotel de Briviesca, centre de totes aquestes operacions.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s