Pàgina d'inici » Dietari » Radiacions

Radiacions

Saturació suprema, i absolut avorriment, de tots aquests polítics que diuen ser nous, però que, en el fons, són més vells que el fet d’anar a peu. Se’ls veu el llautó d’una hora lluny. Exactament igual que tota la colla de tertulians que els fan d’altaveu i d’aparador. Així que, com que n’estic tan fart, decideixo acollir-me a Sindreu. La Klaxon i el Camí, ja esmentat, però també Radiacions i Poemes. Tot molt més que esplèndid. Espurnes de saviesa i d’ironia de la més fina. Temps de Carles Sindreu. No notes ni la calor que fa. Aquests llibres són dels que t’absorbeixen tota l’atenció i, quan un sotrac interior et talla el fil de la lectura i esguardes aleshores el que hi ha al teu voltant, és com si el pensament restés un instant giravoltant sense encaixar de cap manera amb el que en diem vida real, com si fos exactament la roda d’aquell ciclista que marxa amb pinyó lliure. Radioactivitat, gairebé. I ara ja han deixat de veure’s, però és ben cert que hi hagué el temps d’aquells “matinés” que donaven a les senyores antigues un aire estantís i clerical. Tot de coses que han passat a la història. I tant de bo que hi passessin ben aviat aquests polítics i tertulians que deia. Les orelles humanes fan la sensació de ser uns accessoris intercanviables. Radiació de Sindreu. La falta que ens faria, ara mateix, algú com ell.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s