Pàgina d'inici » Dietari » Glop de raó

Glop de raó

Tenia altres pensaments, però ja no els recordo. És el que sempre passa quan no t’anotes les coses que penses. Se te’n van i encabat ja no hi ha manera. I mira que és del tot cert que, si pogués expressar tot allò que m’ha passat pel cap amb pèls i senyals de tota mena, i no pas de forma fragmentària com acostumo a fer, potser aleshores algunes coses no farien gaire bon efecte. I dic gaire per no no dir gens. Com ara mateix, no fa ni cinc minuts, aquesta delícia extreta de facebook que exactament diu que avui ens ha deixat en Tom. Un gos excepcional. Gran caçador de bolets i millor persona (sic). Quedo impressionat i amb la sensació que per avui ja en tinc ben bé prou. De tal manera que em prenc tan sols aquest glop de raó de Lichtenberg i res més: si els cans i els micos -per cert, que ni el mico més perfecte no sap dibuixar cap mico-, les abelles i les vespes, àdhuc els mosquits tigre, haguessin estat dotats de raó humana, potser s’haurien pogut convertir en amos del món i tot. I al pas que anem, vés a saber.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s