Pàgina d'inici » Dietari » Resplendor

Resplendor

Alguna cosa s’ha de fer per estalviar-nos de tant en tant la visió d’aquest món tan pertorbat i massa sovint cruel i mancat de sentit. Enc que (m’encanta aquesta concessiva rierívola) sigui tan sols al llarg d’un parell d’hores. Com ahir mateix, els esplèndids instants contemplatius d’ètica i d’amistat de la bona, de tota la incomoditat que significa estar-se morint i que els altres, els del teu voltant, ho sàpiguen. Instants sobre el moment més oportú d’acomiadar-se d’un fill estimat que viu a Amsterdam i que ho sap tot, sap el teu càncer, i tu no saps que ell ho sap. Adopció del ca i la teva defunció, urna o taüt. Ara o més endavant. Ara, ara, s’ha d’acabar això de les drogues que et mantenen i t’allarguen un poc més la vida que et queda, no t’enganyis. Lucidesa, amistat entre diversos. I Truman, esclar, el gos del títol que es mira amb aquell posat de mandra el seu amo i l’amic del seu amo. Darín i Cámara, espectacles en ells mateixos. Plaer d’una resplendor brillant, tendra, intensa, irònica i també dramàtica. I el comiat. Un comiat per sempre i gairebé sense paraules, només aquelles mirades. Per combatre, ja ho dic, el fàstic d’aquests dies. Cesc Gay, 2015. Resplendent. Per l’amor de Déu, un poc més d’amor a la vida en aquesta vital, però terrible, realitat que ens envolta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s