Pàgina d'inici » Dietari » Paladar

Paladar

Coses que sé que no he de fer. Passar fulls enrere d’aquest blog, per exemple. De vegades, com avui, hi caic, però. I tot perquè veig que hi consten ja 2.000 entrades o notes preses, que m’agrada més que no pas entrades. No ho he de fer. Sento massa pietat i compassió de mi mateix. I vergonya, no cal dir-ho. Qui caram m’he pensat que sóc! I que consti que no ho dic pas per modèstia, ni falsa ni veritable. La modèstia és la més orgullosa de les baixeses i no em considero persona d’instints gaire baixos, el cos que tinc i jo som la mateixa cosa i el cos, ja se sap, de vegades et demana coses que segurament no sempre resultarien del tot exemplars. En fi, errors. I potser ja no ve d’un. S’ha d’explorar, diu d’altra banda aquell de l’anunci de cervesa. Però sobretot el que cal és tenir paladar. No n’hi ha mai prou només amb el gust ni tampoc amb el tacte. Ni que sigui per assaborir el caramel que sempre suposen les noies boniques de debò. L’important és el paladar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s