Pàgina d'inici » Dietari » Esquinçats

Esquinçats

Novament l’horror sobtat que no avisa ni es veu a venir i no saps mai ni com ni quan ni on apareixerà. Aquesta guerra contra l’anonimat. ¿Com t’ho fas per combatre un enemic així, un enemic sense rostre que no s’estima ni ell mateix i que viu aquí, entre nosaltres? Niça i aquest camió desbocat que ens atropella de nit. Esgarrifós i sense paraules. Terror indiscriminat. Érem a casa, amb la petita, 1/4 de 12 de la nit, just acabàvem de veure un cop més La Grande Bellezza i, de sobte, la notícia i les imatges que t’esquincen i et deixen sense paraules i sense capacitat d’empassar-te tot aquest mal de tots els mals. I encara enmig del silenci d’alguns, dels de sempre, no cal ni dir-ne el nom, dels qui callant fa tot l’efecte que atorguin. No sé si ens entenem.

Anuncis

3 thoughts on “Esquinçats

  1. Ens entenem de sobres, per desgràcia. Recordo que el gran Umberto Eco va dir, al respecte, que Europa viuria un bany de sang abans d’una generació. Això ho va escriure fa uns 25 anys, i va ser molt criticat. Joan F. Mira, en un article aparegut a “El Temps”, fa uns 10 anys, va dir més o menys el mateix. També va ser molt criticat i tractat poc menys que de nazi.
    No escolto cap d’aquells crítics…Ara sols es deriquen a dir que tot és culpa dels pecats d’Occident…
    No segueixo, estic massa indignat.

  2. Sí, són aquells que segons les seves sigles ho poden fer tot, especialment impedir o retardar la independència de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s