Pàgina d'inici » Dietari » Massa tancat i barrat

Massa tancat i barrat

Enric Vila avui mateix sobre el fet de no fer res. “És difícil mantenir una certa independència de criteri sense haver après abans d’estar tranquil amb els propis pensaments”. I amb el silenci enmig del soroll de tanta xarxa. I fer-te tu mateix petons a la mà, dreta o esquerra, o a totes dues, encara que només sigui per saber la sensació que tal cosa et causa. L’estima d’un mateix per un mateix com a única via perquè la teva vida serveixi d’alguna cosa. El fet de no fer res. Com més va, més punt de referència em semblen les coses que escriu en Vila ara que ja fa temps que no ens veiem i el santoral diu que ahir fou la diada de sant Enric emperador, que per molts anys. Temps de no fer res i el pensament que vola. Sé que visc massa tancat i barrat i potser per això mateix em demano què ho fa, que existeixi en mi el desig constant que efectivament Jesús hagi existit. I que n’estigui, a més, tan convençut. I és de seguida que trobo la resposta. El misteri de la Passió. La lliçó més bella, i més profunda, des que el món és món. I ara ja no sé si també la més desconeguda. O oblidada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s