Pàgina d'inici » Dietari » Projectes vitals

Projectes vitals

Misteriosa condició de la humana manera de ser. Cada desig complert comporta la seva desaparició i la necessitat de substituir-lo per un altre. Mai del tot contents ni satisfets. Animals, a més, de conducta imprevisible, plural i, tot sovint, tan incoherent. Fins al punt que moltes vegades la millor manera d’entendre’s amb els altres és no veure’ls ni conviure-hi gaire. Representa que sense desig no és possible la vida i per això mateix de vegades va bé -cadascú que parli per ell mateix- de satisfer alguna noia que se’t mostri aquiescent. I llegir, mirar d’escriure una cosa o altra, preservar sobretot la llengua, que els fills facin bé la seva via. Al cap i a la fi, és arribada l’hora que, si parlem d’altres projectes vitals, segurament ja no n’hi deu haver cap altre, en mi, que no sigui el de viure sense projectes fins a l’infinit, fins a la fi de tot, que deu ser justament on mai ja no passa res.

Anuncis

One thought on “Projectes vitals

  1. Serà que se n’ha acomplert molts de desigs a la vida per parlar des d’aquesta buidor resignada. Òbviament aquest comentari només representa la meitat de la població, masculina, pel que es veu, ja que sembla que ha de ser amb una “dona aquiescent” amb qui es resolgui un mins desig. Qui ha viscut austerament i dret, no es compadeix sinó que la il. lusio per seguir vivint i madurant en convivència esdevé l’únic camí possible per assolir un estadi de bondat i felicitat particular en aquest món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s