Pàgina d'inici » Dietari » La història i l’historiador

La història i l’historiador

Abans de llegir una història, facin el favor d’estudiar la vida de l’historiador. Tantes coses i algunes tan difícils d’entendre. Ho dèiem l’altre dia asseguts plàcidament a la marquesina de l’Ateneu del poble. La imatge d’aquella noia, per exemple. Una noia jove i d’admirable bellesa que s’estrella, però, sota les besades lascives d’un octogenari que, a més, es mou tot dret en un d’aquells tricicles per a disminuïts. Difícil d’entendre. O el somriure constant dels dirigents polítics a la que apareixen en públic. ¿Què deu ser el que els fa tanta gràcia? Ben al contrari de la imatge de prudència, energia, equanimitat i audàcia amb què haurien de fer-ho i que és allò de què avui justament parla Rafael Argullol de manera tan interessant com, de fet, resulta el seu article de cada diumenge. I, encara, aquesta moda que ja fa massa temps que dura de fer-se fotos dels peus i, encabat, publicar-les perquè tothom te’ls vegi. Sempre són lletjos, els peus, tant és que sigui amb ungles pintades, o no, d’un color qualsevol, i de fet no es pot pas dir que aquest límit inferior del cos humà, els peus, presenti una forma gaire digna, ni bella, ni amable. En fi, la història i l’historiador, dèiem.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s