Pàgina d'inici » Dietari » Res de dolent

Res de dolent

Nits de llargues noces amb la solitud i de menyspreu envers ningú. No cal ni fa cap falta. Al capdavall, hi ha una cosa certa -de fet, més d’una-, però aquesta que dic és que més val i més m’estimo passar a valorar aspectes dels altres -integritat, capacitat de suportar adversitats, l’homenia de què parla M.A.Riera, el ràpid enginy amb què enfronten les contrarietats-, en tots els quals, de qualsevol comparació que en puguis fer, són ells els qui en surten clarament vencedors. Ells i no pas tu, home feble que fins ara totes t’han post (i totes encara et ponen) i sempre del bàndol dels qui només han disposat de privilegis fins i tot quan t’han anat mal dades. Tot això. I encara el prec que no ens passi mai res de dolent, aquesta expressió -res de dolent- que ara llegeixo que Sergi Pàmies defineix, diria que molt encertadament, com la suma enciclopèdica de tots els perills que hom és capaç d’imaginar-se i que sempre es veuen superats pels perills que hom no ha estat mai capaç d’imaginar-se. Sí, deu ser exactament això, res de dolent. Aquest dilluns, 4th of July.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s