Pàgina d'inici » Dietari » Desconfiem-ne

Desconfiem-ne

Molta més Anatomia de la Malenconia (Burton, 1621, però és com si fos d’avui mateix) contra la follia galopant del món. I també, i més concretament, contra aquests éssers, De Alfonso, Fdez Díaz, Rodriguez i tutti quanti, del frau i de l’extorsió. Hauríem, d’una vegada, de deixar-nos estar de tanta revolta dels somriures i de les rialles, i de tantes passejades amb la quitxalla, i anar per feina. Tot és molt més seriós que un simple joc. Judicis, banqueta dels acusats. Anatomia de la Malenconia, igualment, contra aquests comuns/es que es presenten com l’autèntic relleu de Convergència, pobrets. Ens prenen per enzes. Perquè escoltin: en aquest món, qui menys està contra el poder del diner són aquells que es proclamen els seus més acèrrims enemics. Desconfiem-ne! Desconfiem de la paradoxa que representen. Ells, tots ells, són els primers que, presentant-se (només faltaria) com a progressistes, no volen que la cosa material decaigui de cap manera i, encara menys, que es degradi el valor del diner. L’únic que, si per cas, no volen és haver de treballar gaire.

Anuncis

One thought on “Desconfiem-ne

  1. Estic segur que si a les darreres eleccions no hagués aparegut per entremig el fenomen de la Colau com a partit polític (els altres acompanyants, pobrets, no compten), hauríem depassat amb escreix el 50% dels vots per a la independència. Els anys a venir, en canvi, haurem de bregar fraternalment -segons que puntualitzava avui mateix el vell adroguer al Parlament-, per tal de fer possible finalment un canvi de conjuntura i assolir (si molt convé al llarg d’anys i panys), de regenerar les clavegueres d’aquell estat fins que esdevinguin una autèntica clínica profilàctica on tothom pugui còmodament dissenyar el seu encaix… És a dir, hem de fer que Espanya no sigui Espanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s