Pàgina d'inici » Dietari » La roba aquesta

La roba aquesta

Cometo l’error d’encarregar camises per internet i, esclar, el que passa quan les tinc al davant és que les he de retornar. Són slim  fit. I així ho faig constar a la devolució. Jo les volia normals, com les de tota la vida, i em responen que avui dia tot és slim, és a dir, estret, entallat, que el cos gairebé no hi càpiga. Com a màxim hi ha el model tailored, però no pas les d’encaix normal que és el mateix que ells en diuen regular fit. En fi, que m’hauré d’esperar el dia que tingui temps i anar-me’n a les botigues de sempre, suposant que encara hi siguin, o bé fer un volt pel mercat de cada dissabte a veure què. Sí, esclar, és el que té engreixar-se, d’acord. Però, quan encara no havia guanyat tant de pes i no parava de fer deport, també refusava la roba aquesta que et delimita el cos de mala manera. Sí, la roba aquesta, amb el demostratiu darrere el nom, que sempre converteix el substantiu en una cosa més aviat pejorativa i menyspreable.

Crist, tingueu pietat!, diem, els qui ho diem perquè hi assistim, a l’acte penitencial de la litúrgia. Ho penso ara en relació a tot això de les camises que, naturalment, no té cap importància. Però, més enllà, em demano en relació a què supliquem tanta pietat cada vegada que pronunciem aquest Crist, o Senyor, tingueu pietat!  Perquè podria molt ben ser que la supliquéssim en relació a nosaltres mateixos, de tan implacables com, a voltes, podem arribar a ser. O amb el pensament de fins a quin punt desitjaríem ser més bones persones del que en realitat som. Dia 16-6-16. Dos uns i tres sisos. Bloomsday!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s