Pàgina d'inici » Dietari » Tanta màscara

Tanta màscara

Els pedagogs de veritat, i no pas els d’aquesta secta que ara ens domina, havien previst un futur precís i realista. Al pa, pa, i al vi, vi. El món sense màscares. No hi fa res que s’hagi dit que si vols que un home et digui la veritat el que has de fer és facilitar-li una màscara que l’emmascari i que, aleshores, te la dirà, aquesta veritat. No. Lleva’t la màscara i mira’t la pinta que fas. La veritat és aquesta pinta. Realitat fascinadora. Cada cosa al lloc que li pertoca i cada cosa igual a ella mateixa. Prou de farses! I enfronta’t de cara amb tots els objectes, processos i situacions que se’t presentin i sense fer-te el guerxo ni demanar res en préstec a ningú. Qualsevol préstec significa un deute i els deutes s’han de pagar, ja ho saps. Vull dir que les pestanyes tan curtes d’aquella noia són -definitivament- les pestanyes tan curtes d’aquella noia. No hi ha res a fer. Qualsevol arranjament que s’hi practiqui no passarà de ser una pura i simple il·lusió. Disfressa constant i permanent aparença a través de les quals discorre i s’esmuny la vida i aquest procés que, de tant mai no acabar, no s’acaba mai. Tanta màscara.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s