Pàgina d'inici » Dietari » Aquell coixí

Aquell coixí

Aquell enamorat anòmal que, a Hannah i ses Germanes (Allen, 1986, que com més veig més m’agrada), regala a la seva estimada, també anòmala, un exemplar dels poemes i pensaments d’e.e.cummings. Ens referim,per descomptat,a la meva posició. Solter incapaç d’ofici,durant llarg temps havia reprimit el desig de reprimir el desig reprimit de diguem:Ociositat,mentre vol dir el contrari?    No.Res no podria ser més clar per tots els interessats que el fet que no sóc un policia. I és que, en el fons, personne ne m’aime et j’ai les mains froides. No, no, bé que ho saps, que mai no oblidaré aquell moment tan precari. ¿Què se’n deu haver fet, amor, d’aquell coixí on els nostres caps van viure i ser? Tot semblava massa bonic i ara és ja aquella hora de claror, un poc més enllà de la una del migdia, en què els corbs encaputxats que dèiem ahir encara no volen i romanen tan sols amatents que arribi la foscor, potser ja definitiva.

Anuncis

One thought on “Aquell coixí

  1. Fins avui els de la FAI. I el dissabte seran els feixistes, que amb la cabra al capdavant els tocarà desfilar. Anem ben arriats, amb els extrems que sempre ens han fet perdre bous i esquelles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s