Pàgina d'inici » Dietari » Cria corbs

Cria corbs

Malaurada actualitat d’aquest barri de Gràcia, d’aquest Banc Expropiat i de tots aquests que diuen ser antisistema però que el seu sistema no és sinó la violenta rebequeria de la destrucció i que, a més, es pensen que és un dret fer-se seva una cosa que no ho és i que, al damunt, els surti de franc. Tot capgirat. I la Policia titllada de tot excepte d’eficaç, d’efectiva, de complir amb el que és el seu deure. Massa poca contundència, encara. I la CUP -300.000 vots, més de la meitat en préstec equivocat- clamant al cel i amenaçant amb no sé què. Què s’han cregut! El que hi ha és molta feina endarrerida, molta feina mal feta. I tant de bo que no hàgim ja fet tard. És ben bé allò de cria corbs, que et llevaran els ulls!

Anuncis

One thought on “Cria corbs

  1. Conec gent de la CUP que són persones sensates i amb criteri, independentment que jo no comulgui amb molts dels seus plantejaments. Però també en conec què no sé pas d’on han sortit. La seva mentalitat ratlla l’infantilisme (amb la pitjor definició de la paraula) i els seus arguments són autèntiques bajanades. Lamentablement alguns d’aquests últims ocupen càrrecs dirigens de l’organització (sigui a nivell local o comarcal).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s