Pàgina d'inici » Dietari » Postís i poc creïble

Postís i poc creïble

Segur que la immensa majoria dels més de 7 milions d’habitants que hi ha a Catalunya no són del Barça. I potser ni tan sols els agrada el futbol, pa i circ dels nostres dies. La CCMA diria que disposa d’un canal de televisió que es diu Esports 3 que, en tot cas, hauria de ser el mitjà responsable de retransmetre actes com el d’ahir mateix, el de la celebració de les copes del Barça. ¿A sant de què, doncs, la corporació decideix servir-se de TV3 tot suspenent-ne la programació habitual? Però és que, després, hi ha l’horari. Les 10 de la nit, dilluns. Horari que podem qualificar de qualsevol manera excepte de civilitzat. I, encara, per si no n’hi hagués prou, l’espectacle de jugadors dotats de micro. Jugadors que són boníssims amb una pilota als peus, però que resulten de vergonya aliena a la que els sents parlar. Models i exemples de tanta quitxalla. Algú, per cert, els hauria de dir que fessin el favor d’estalviar-se aquest Visca el Barça i Visca Catalunya amb què acaben cadascuna de les seves intervencions. Tan postís i tan poc creïble. I mira que jo encara en sóc, del Barça en aquesta diada d’avui que diria que és la de Maria Auxiliadora.

Anuncis

3 thoughts on “Postís i poc creïble

  1. Per a més inri, també ho van passar per l’esport3.
    Un desplegament de periodistes (crec) foramida. I em sap greu perquè jo també sóc del Barça.
    I no vull opinar de les intervencions dels jugqdors. És massa d’hora per a amargar-me el dia.

  2. Hi estic totalment d’acord. I per postres les ràdios. Els dos líders d’audiència s’hi abonen amb un interès digne de fanàtics. Ens foten empassar la pilota, vulgues que no, a tota hora. I que consti que vull que guanyi sempre el Barça i que el Madrid perdi. I no tant Visca Catalunya i més interès a parlar l’idioma.

  3. D’acord en tot. Jo sóc del Barça fins el moll de l’os però aquestes celebracions, aquests parlaments (de vergonya aliena), aquests Visca…prefereixo no escoltar-ho.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s