Pàgina d'inici » Dietari » Monogàmia i alguna cosa més

Monogàmia i alguna cosa més

La gran prova de tot aquest aquest temps passat no ha estat sinó l’horror de l’isolament que ell mateix s’havia triat; i és que no hi ha paraules per descriure l’abisme que hi ha entre aquest viure aïllat i el fet de saber que potser, finalment, tens un aliat, o aliada. Ja Chesterton deixà també escrit que es pot concedir al matemàtic que quatre són dues vegades dos, però que dos no són dues vegades un; dos és dues mil vegades un, i és per això mateix que, malgrat tots els desavantatges, el món sempre torna a la monogàmia, ara que tu ja no ets ni monògam, ni formes part de cap aparador.

Enveja sana, això sí, d’Escòcia i del SNP. I també desil·lusió en veure que una aliança així no hi ha manera que aquí pugui funcionar. Cadascú sembla que vagi a la seva a la recerca de vés a saber quina hegemonia. I una cosa encara pitjor i més fatal: com t’arriben a mirar de malament, i amb quin menyspreu, si dius que et sents de dretes, o conservador i partidari de l’ordre i de l’endreça. Que d’espanyol, no te n’hagis sentit mai no té cap importància. Inevitable sensació d’anar i transitar i circular pel pedregar. Cercles i cercles. I unes ben grosses circumferències. Com més grosses millor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s