Pàgina d'inici » Dietari » Nuesa

Nuesa

Hi havia un gat, en aquell restaurant d’ahir. Un gat que em va fer pensar en l’elegància gairebé majestuosa i, en tot cas, natural i inconscient, de tan lògica, amb què els animals duen i llueixen la nuesa seva. Perquè diria que van nus, oi? Igual que els gossos i els cavalls i d’altres espècies encara. El que em sorprèn és veure’n alguns que els amos abriguen amb jerseiets de llana, tan monus, i coses semblants que, no sé com dir-ho, em semblen ben allunyades del que deu ser el seu hàbitat i costum: la nuesa. Que consti que parlo per parlar perquè, de tot això, no en tinc ni idea i tan sols m’hi fa pensar aquell gat d’ahir que dic. En fi, que no em sembla pas ridícula ni desagradable, aquesta nuesa d’altra banda tan natural. I si alguna vegada, en ells, hi ha posicions i actes que ens fastiguegen, deu ser segurament a causa de la semblança amb certs actes o posicions que, en general i amb totes les excepcions que calgui, els humans procurem adoptar en privat: per exemple, quan els animals forniquen. Perquè, entre d’altres coses, ja sabem de sobres que aquest verb no sempre significa fer l’amor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s