Pàgina d'inici » Dietari » Parlar per parlar

Parlar per parlar

Difícil d’anar bé amb tant de llibre d’aquests anomenats d’autoajuda. Algú ha dit amb encert que més aviat solen conduir al suïcidi, o gairebé. Aquest mal viure i contra tota esperança. Posats a fer, m’estimo més repassar aquesta llibreta i poder, així, trobar-hi anotacions com aquestes, que sí que em semblen un ajut dels de debò i et fan venir ganes de viure encara més: el sol i l’aigua eren el vestit del seu cos, el millor dels vestits i ella ho sabia i reia mentre ens mirava i saltava a causa del fred abans d’embolcallar-se en una tela índia plena de caràcters sànscrits (Llop a Reyes de Alejandría). I, així, tots i cadascun dels banys dels anys passats. Banys d’aigua de mar i de sol, ara que el que ha de tenir en compte és que el sol i vostè ja no són amics. I, després, encara, la diferència entre opinar i pensar. El judici sense criteri és la dictadura de l’opinió. Una cosa és ser crític i l’altra, molt diferent, és ser criticaire. I és quan no tenim en compte tot això que caiem en aquest horrorós parlar per parlar que tantes vegades, per no dir sempre, ens caracteritza. Reietons.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s