Pàgina d'inici » Dietari » Gent que no conec

Gent que no conec

Caràcter distant i poc sociable. Prou que ho sé. Fins al punt, com l’altre dia mateix, de ser assegut amb algú, amic o conegut, prenent alguna cosa i fent-la petar, en què n’hi ha prou que aquest altre es fixi en un moment determinat que més enllà hi ha no sé quines persones que fan aproximadament el mateix que nosaltres i aleshores digui “mira qui hi ha allí assegut! Calla, que te’ls presentaré, t’agradaran.” Sí, amb això sol ja basta perquè de ben endins em surti el conseqüent “no, sisplau, no em presentis gent que no conec” i perquè la fama de sorrut i d’estrany que sé que ostento no pari de créixer més i més cada dia que passa. Tot tan tancat i barrat. Fantàstica expressió, d’altra banda.

Anuncis

One thought on “Gent que no conec

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s