Pàgina d'inici » Dietari » Desatenció

Desatenció

S’espatlla de sobte el telèfon i ara ja no serà possible rebre aquella trucada tan esperada. La vida depèn de vegades de detalls insignificants com aquest, que s’espatlli el telèfon i es perdin totes les dades. Perquè ara, en no rebre la trucada, perdem potser per sempre el contacte amb aquella persona que tant ens convenia i, en perdre’l, ens privem d’una relació que potser hauria estat capaç de transformar-nos i, en privar-nos-en, gairebé segur que desapareix una més que possible font de gaudi i de plaer, d’innovació i d’enriquiment i, en desaparèixer, es clausura l’única alternativa fecunda que el món ens estava oferint i, en clausurar-se, tornem novament al punt de partida: la d’aquell que, com jo mateix des de tal dia com avui d’ara fa 12 anys, espera una trucada que ja mai més no es produirà. Aquella desatenció que tot ho malbaratà. I des d’aleshores el mateix punt de partida, repetit i repetit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s