Pàgina d'inici » Dietari » Plàcida plaça

Plàcida plaça

Barcelona. Les Corts, Plaça de la Concòrdia. Plàcida plaça. Terrassa del bar Maravillas al costat de l’església de Santa Maria del Remei. Discreció total. Un pare vestit mig pengim-penjam amb el fill de dos o tres anys a coll i el gos i la corda corresponent. Fan la volta a la mançana i, en tornar a passar per la plaça, el nen ja no va a coll del pare i demana on és la campana que sona i marca les 10 de la nit d’aquest dimarts. La campana és aquí dalt, assenyala el pare amb el dit adreçat al capdamunt del campanar. Però, va, afanya’t, li diu. I el nen se la mira amb deler i encabat corre. I cau. Va, aixeca’t que és tard, li fa el pare sense ni mirar-se’l ni immutar-se ni fer-li cap cas, molt més atent i pendent del ca que no pas del seu fill que ara plora, adolorit.

Anuncis

One thought on “Plàcida plaça

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s