Pàgina d'inici » Dietari » Ensumar els fonaments

Ensumar els fonaments

No sempre és bo ni recomanable anar a l’entranya de les coses ni ensumar gaire els fonaments de tot plegat. Les formes de vegades són admirables, però pot ser que sigui vil el mecanisme que les mou. Pots descompondre l’objecte i mirar d’entendre com funciona, també si es tracta de persones. Alerta, però, perquè aleshores el que pot passar és que destrueixis la il·lusió i tot se’n vagi en orris i ja res no torni a ser igual. I d’acord que la ignorància és mala consellera. No pas, però, si hi afegim l’adjectiu docta. La docta ignorància que, al capdavall, és la ignorància que es coneix i es reconeix, doctes ignorants.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s