Pàgina d'inici » Dietari » Abismes

Abismes

Fatiga, fastigueig, espant, commoció, terror, coratge, resistència. Europa col·lapsada. Bàrbars, rates de claveguera que s’immolen per arrabassar-nos  la llibertat. No ens podem cansar. La fatiga és la realització orgànica d’una idea preconcebuda. Hem de començar per no pensar-hi, en la fatiga. I actuar. ¿Però com? Si l’enemic és un enemic que està disposat a perdre l’únic que té, que és la vida, i no els importa gens de perdre-la! Guerra, sí. ¿Però contra qui? ¿I com fer front en aquesta sensació d’impotència? Éssers d’un regne diferent del qual ens separen abismes. Brussel·les al cor. I París. I Londres. I Nova York…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s