Pàgina d'inici » Dietari » Una dona atrapada

Una dona atrapada

I cadascú se’n va anar a casa seua, i Jesús se n’anà a la muntanya de les Oliveres. De bon matí es tornà a presentar al temple: tot el poble acudia cap a ell, i ell va seure i es posà a ensenyar. Llavors els mestres de la llei i els fariseus li porten una dona atrapada en ple adulteri, la posen enmig del rogle, i li diuen: “Mestre, aquesta dona l’han sorpresa en adulteri flagrant, i Moisès, en la llei, ens ordena lapidar les que són com ella: tu què hi dius?” Això ho deien per tal de comprometre’l i per poder-lo acusar d’alguna cosa. Però Jesús s’inclinà i es posà a escriure en terra amb el dit. Després, com que insistien en la pregunta, es redreçà i els digué: “Qui no haja comès mai cap falta, que li llance la primera pedra.” Es va tornar a inclinar i continuà escrivint en terra, i ells, en sentir això, es van retirar un a un, començant pels més vells, fins que es va quedar sol, amb la dona allà al mig; i llavors alçà el cap i digué: “On són, dona? No t’ha condemnat ningú?” “Ningú, senyor”, va dir ella, i Jesús li digué: “Jo tampoc no et condemne. Vés, i no tornes a caure en falta, d’ara endavant.” (Evangeli de Joan, 8, segons traducció nova del grec a càrrec de Joan F. Mira)

Anuncis

One thought on “Una dona atrapada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s