Pàgina d'inici » Dietari » Cálmense

Cálmense

L’olla de grills del Parlament espanyol. La disbauxa que hi guanya terreny i el nivell que és ja sota terra, o gairebé.  Cap respecte envers els qui estan en ús de la paraula -¿què és un Parlament sinó paraula?-, i xivarri constant. I un president que, pobret, s’ho hauria de fer mirar, de tan gros com li va el càrrec. De fet, resulta ja molt sospitós que un que va ser Lehendakari (és a dir, primer responsable) d’entrada es postuli i després acabi acceptant presidir el Congrés dels Diputats d’Espanya. Alguna cosa no lliga i aquí en tenim també l’exemple de l’ara senador Montilla. Trajectòria vital del modus vivendi. Tot de toros negres a l’ombra de l’olivera. Excepte, és clar, el discurs de Gabriel Rufián, impàvid i impertèrrit, pronunciat enmig de tota mena de brogits (“cálmense!”), i d’altres detalls d’algú altre. Bravo per aquestes excepcions i moltes gràcies.

Anuncis

2 thoughts on “Cálmense

  1. Molta testosterona, és el que hi ha al Congrés dels Diputats, començant pel seu president, el senyor Patxi (que soy de Bilbao, coño, y a cojones no me ganais !). Com la que va exhibir l’altre dia a través de twitter el diputat de C’s Girauta. Es veu que els insults de categoria gruixuda en són moneda corrent. Molt espanyol i testosterònic, tot plegat. Els neofalangistes de C’s en van intentar contaminar el nostre Parlament, tal com va confessar el diputat de la CUP Arrufat, en què cada vegada que ell o en Fernàndez hi intervenien, el “neng” Rivera i el seu acòlit de la trista figura anomenat Jordi Cañas els interrompien recordant-los ETA. Fugim-ne.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s