Pàgina d'inici » Dietari » Afegitons

Afegitons

Fills a la ratlla dels 40. Per molts anys, diem. Petons i abraçades. Dates de l’inevitable dolor intern, tèrbol record, de tants nervis passats en què cap justificació no hi val. I no té cap importància pensar ara que tant de bo si els canals del pensament poguessin promoure l’intercanvi o, més ben dit, el canvi de totes les coses mal fetes, sí, canviar-ho tot i començar de nou. El penediment, però, és ja inútil, no serveix de res. ¿La causa, dius? Vés a saber. Segurament és sempre que hi ha una causa, aquella mosca que ens picà. Potser com l’aranya que tix la tela per apressar-la, la mosca. Sinó que ella ho fa fins i tot abans de saber que al món hi ha mosques. Fills a la ratlla dels 40. Els fills que sempre hi són. Igual que, al llarg del temps, el desig que mai no els passi res de dolent i que la seva capacitat de viure feliços continuï i continuï. Tota la resta són afegitons.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s