Pàgina d'inici » Dietari » Res que no sigui inventat

Res que no sigui inventat

Doncs no, miri, no puc explicar-li res que no sigui inventat, ni puc tampoc ensenyar-li cap dels llocs que freqüento, ni la casa on visc, ni l’amiga que amanyago, ni la cuina ni el llit mateix. ¿Que qui maneja el comptagotes de l’amor, diu? Les raons del cor, és a dir, potser ningú. A més, l’amor segurament no pot pas vèncer-ho tot. Potser perquè no hi ha res que quedi al marge del domini d’uns per damunt dels altres. (Chirbes a París-Austerlitz, un poc adaptat). I el record també d’aquell viatger del Viatger Sedentari que va pensar en allò que deia John Huston a les seves memòries: que bonic ha de ser haver viscut en un sol lloc, haver tingut una única família, una casa, una geografia, un Déu (en majúscula, però).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s