Pàgina d'inici » Dietari » Infància

Infància

Vinc de missa. De dir missa davant d’un sol i únic fidel, jo mateix. Racó casolà de la pregària. Parenostre i Credo de la infantesa d’on procedim i que caldria no oblidar mentre contemplo la tendra i preciosa i poètica imatge de l’Helena, que acaba de néixer, filla dels seus pares Joaquim i Alícia, tota l’enhorabona del món. Tòfol Serra ha deixat escrit, precisament, que ningú no podrà rebel·lar-se de veritat, poèticament, si no continua essent nen. I que aquell que no accepti que la rebel·lió va unida a la infància recuperada, si es rebel, acabarà convertit en  facciós. I que és la infància la gran preservadora de tot. I l’amulet amb què hauríem de romandre incontaminats enfront de tants i tants entabanadors i venedors de falsos principis a la duana de les veritats. Un dia més, tu produeix grans Persones, que la resta vindrà sol.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s