Pàgina d'inici » Dietari » Les decisions que prenem

Les decisions que prenem

Les festes, els actes socials i des de fa un temps, fins i tot, l’ambient que es respira un cop acabats els funerals, tot això m’entristeix. No hi hauria d’anar. He begut massa, perdona. Penso en aquell home, aquell home amb molt d’èxit a la vida i que ho té tot i no li falta res fins que arriba el dia que ha de desempallegar-se de l’amant que posa en perill el seu estatus i la seva aparença i consideració social. I l’endemà dematí es desperta i observa la claror del sol que brilla i el crim que la policia s’ho fa venir bé per atribuir-lo, perquè tot quadri, a qualsevol altre individu que ja era perseguit a causa d’altres i diversos delictes. I és així que tot s’esvaneix en el temps. ¿També la consciència, però? Saps què, hauríem de començar a passar i anar-nos-en cap a casa, s’ha fet massa tard i ja hem begut prou. Una falta i un delicte, ¿quina diferència hi ha entre una cosa i l’altra? És molt gros tot plegat i les decisions que prenem, siguin les que siguin i en el moment i circumstància que sigui, són les que ens defineixen com a persones. Sempre. I definiran també les generacions futures  i les que encara ara depenen de nosaltres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s