Pàgina d'inici » Dietari » Quan encara ets en vida

Quan encara ets en vida

Aquest petit fragment de Deleuze, a Crítica i Clínica, avui que la Candelera riu: Fantasies, fantasmes, expressió de l’instint de venjança, arma de la venjança dels dèbils. L’Apocalipsi romp amb el profetisme, però sobretot amb l’elegant immanència del Crist, per a qui l’eternitat s’experimentava primer quan encara ets en vida, només en vida pot experimentar-se (exactament tots aquells instants de sentir-nos al cel). Sí, ja ho sé, Deleuze se suïcidà el 1995. Malalt de gravetat, es llança al buit des de l’apartament de París on vivia. És 1/4 de 12 ara. Més tard no sé què passarà. No hi ha manera de saber-ho.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s