Pàgina d'inici » Dietari » Quina bírria

Quina bírria

Grisor ambiental. Poques concrecions. La claror potser no és el mitjà més adient per veure les coses. Tan sols ho és per veure certes coses. Dia gris en què des del balcó adverteixo en el paisatge més detalls que no pas en dies de molta claror, els quals ressalten certs objectes en detriment d’altres que, pobrets, queden a l’ombra. Claror mitjana d’aquest dia ennuvolat que els posa tots en un mateix pla i rescata de la penombra els oblidats. De la mateixa manera que certes intel·ligències, només mitjanes, veuen el món amb més precisió i matisos que les intel·ligències més lluminoses, que s’adonen tan sols del que per a elles, i només per a elles, és essencial. De vegades hi ha dies, avui mateix, de molt poques concrecions essencials malgrat aquella frase de La Celestina que diu que la mort ens segueix i ens envolta, i, segons natura, cap on hi ha la seva bandera ens anem acostant. Quina bírria.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s