Pàgina d'inici » Dietari » Fes el que vegis fer

Fes el que vegis fer

Em sembla horrorosa aquella dita que diu que, vagis on vagis, fes el que vegis fer. Horrorosa i fregant el relativisme. Bé, no és pas que el fregui, és relativisme pur. Perquè, ¿i si el que veus, o saps que hi passa, és senzillament repulsiu? No cal pas anar gaire lluny, de fet. D’esclavisme i societat de castes en tenim ben a prop i en llocs, a més, que s’han posat de moda. Fins i tot se’n fan programes de televisió a la recerca d’èxit d’audiència. Respecte i tolerància, se sent dir. Miratges. Simon Blackburn n’ha parlat, d’aquestes coses. Ha parlat de totes aquestes “societats” que promouen la mutilació genital, horrible i dolorosa, de les nenes perquè no puguin gaudir mai de la vida, amb plaer i de forma natural, la sexualitat humana. Sobretot al Nord de l’Àfrica, però no només. No es pot, igualment, negar de cap manera a la població infantil que accedeixi a l’ensenyament i l’educació. Perquè el que fan, des del poder dels qui manen en aquesta països, és explotar-los en el treball d’esclaus, el treball com a autèntic càstig diví. ¿Tolerància amb tot això? A fer punyetes. Ara veig que a Dinamarca, Suècia i, fins i tot, Noruega han d’organitzar cursos per civilitzar -sí, civilitzar- certs grups que hi han emigrat i deixin de violar-los les dones, una pràctica que a molts els deu semblar del tot normal i lògica.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s