Pàgina d'inici » Dietari » Papereres

Papereres

Feia temps que no sentia dir res de Buenafuente, Andreu Buenafuente. Fins que ahir, de sobte, em vaig adonar que estrenava programa, Late Motiv, i vaig pensar a veure què. I, la veritat, quina decepció, quin dejà vu de tantes vegades del passat. Tot bastant fatal i lamentable. Des de l’amenaça inicial de suïcidi, passant per l’aparició i suposada conversa, tan mal amanida, amb Almodóvar -un altre que s’ho hauria de fer mirar-, i acabant amb la imatge dels inevitables Estopa, al llit, ben cofois i arraulits. Pura comèdia tot plegat. Recursos extingits. Teatre, però del dolent. També l’època Buenafuente es deu haver acabat. Sobirà avorriment. Tan sobirà que, mentre passaven les imatges, vaig tornar a pensar en això de la paperera de la història. És molt desafortunada, la frase, i no diu res a favor de qui la pronuncià (i menys, encara, amb aquella mala bava que emprà). La història no és una paperera. Al contrari. I és d’ignorants ignorar-la. O oblidar-la.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s