Pàgina d'inici » Dietari » El que de veritat em desmotiva

El que de veritat em desmotiva

No és pas que m’agradi gaire el futbol-sala. Veure’n per televisió, vull dir. Jugar-hi és diferent, ara jo ja no jugo a res, però naturalment que cadascú practiqui el deport que vulgui o pugui, només faltaria. El Barça jugava ahir a la nit amb el Santa Coloma, un derbi en diuen. I ho sento, però no he de dir. El suposat espectacle el vaig aguantar tan sols els minuts que em van caldre per adonar-me que el locutor principal tenia com a comentarista ajudant un que parlava i s’explicava en castellà. Canal Esports3, CCMA. Deu començar a ser normal això, però a mi em supera i és el que de veritat em desmotiva. Els partits polítics no es posen d’acord, segurament encara no estem prou preparats, ni disposats, per assumir com arriba a ser de difícil tenir un Estat nou i el cost que tot plegat suposa. Paciència. Caldrà més temps encara, ja es veu i això ho admeto. Per on no passo, però, és per tot allò que té a veure amb la llengua. No me’l sentiria -no me’l sentiré- meu un país en què la llengua oficial, única, no fos el català. I ja fa temps que em desentenc de tot allò que als mitjans públics d’aquí no s’expressa en la llengua del país, única cosa que ens distingeix. Diguin-me talibà o fanàtic o poc tolerant (a veure si al final ens morirem d’un atac de tolerància) o el que vulguin. Tant se me’n fot. Només sóc un català que, això sí, pot llegir amb molt de plaer, i escriure i expressar-se, en unes quantes llengües més. Una cosa no treu l’altra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s