Pàgina d'inici » Dietari » Paciència

Paciència

D’acord, doncs. No plegar, no abandonar, no engegar-ho tot a fer punyetes. Una paciència com la dels sants, o com la de Job, ha dit el President. Molt bé. Llegeixo i em faig meu, però, que no deixa de ser cert que, de vegades, perquè les decisions dels qui manen no afectin excessivament la teva vida privada, i poder així viure més o menys en pau, t’agradaria ser capaç de fer un salt d’aquells tan grossos que et permetés de situar-te per damunt de la humanitat sencera i no haver de tenir-hi ja cap altre contacte més enllà de la mirada tendra que de tant en tant i des de les altures et vingués de gust adreçar-li. I no hi fa res que els humanitaris o humanitaristes s’escandalitzin d’unes tals idees. Això de la Fraternitat, o com vulguis dir-ne, no deu ser res més que una bonica invenció de la hipocresia social. Sense la qual, d’altra banda i com és de sobres conegut, el món ja no seria món de tan impossible com seria desenvolupar-hi una vida d’humana relació. ¿O és que et penses que, a la Xina o a Madagascar, els importa gaire el que passi a Catalunya? Recorda que hi ha veritats que ofenen i que això no és tan sols una dita. Tal com no ho és tampoc que la Presidència d’un país, ni d’aquest ni de cap altre, no té res a veure amb una subhasta de peix. Bravo, President.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s