Pàgina d'inici » Dietari » L’home intel·ligent reacciona

L’home intel·ligent reacciona

Petita ració de Gómez Dávila aquest diumenge que toca estar pendents de la/es CUP, qui ho havia de dir que caldria passar per aquest tràngol. I se me’n ben refot si em repeteixo. Però és que els pecats que escandalitzen el públic no són mai tan greus com els que tolera. I, així, l’home intel·ligent aviat arriba a conclusions reaccionàries. Sí, reacciona l’home intel·ligent. És el que té. Tanmateix, avui, el consens universal dels enzes tendeix a acovardir-lo i aleshores ve que, quan l’interroguen en públic, pot fins i tot arribar a negar que en realitat és galileu. Per cert, ¿què hi fotia, ahir, aquest mag Lari, al Concert de Sant Esteve?

Anuncis

One thought on “L’home intel·ligent reacciona

  1. He de confessar que aquest mag Lari m’és profundament antipàtic. Li vaig sentir en una entrevista que va deixar els estudis de filologia catalana per dedicar-se a la màgia. Vista la manera com s’expressa, jo diria que la filologia catalana el va deixa a ell i no al revés.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s