Pàgina d'inici » Dietari » Com una planta

Com una planta

Aquestes paraules del Papa Bergoglio: Us animo a cuidar el vostre matrimoni i els vostres fills. El matrimoni és com una planta i no és com un armari que es posa allà, en una habitació, i n’hi ha prou si de tant en tant li treus un poc la pols. No, de cap manera. Les plantes són vives, tenen vida, i cal alimentar-les cada dia. Com la vida de la parella que no s’ha de donar mai per descomptada en cap fase de la trajectòria d’una família. I recordeu que el do més preciós per als fills no són pas les coses ni tots els regals i capricis amb què pretengueu fer-los contents. Per a ells, el do més preciós i preuat és l’amor dels pares, i no em refereixo només a l’amor dels pares envers els fills sinó a l’amor del pares entre ells, a la relació conjugal, la consciència dels fills que els seus pares s’estimen. És això el que us aporta el màxim bé, tant a ells com a vosaltres mateixos.

És a dir, exactament tot allò que no he sabut fer mai.

Anuncis

One thought on “Com una planta

  1. De vegades ens fem mal amb l’autocrítica, sobretot a partir de frases o asseveracions ocurrents que mirem d’aplicar-nos, o a partir de comparar-nos amb els altres.
    N’estic segur: els seus fills deuen ser persones encantadores, satisfetes, equilibrades. No ho haurà fet tan malament, coi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s