Pàgina d'inici » Dietari » Aquell pecat

Aquell pecat

Autenticitat no és el mateix que originalitat. A l’autenticitat, sempre hi hauríem d’aspirar. Ningú, en canvi, no s’hauria de preocupar de l’originalitat. Persones obsessionades perquè se les estimin i valorin pel que són o es pensen ser i que constantment posen a prova la paciència dels altres intentant comprovar-ho. Tot allò que fan, o diuen, ha de ser admirat no pas perquè es tracti de res admirable, sinó senzillament perquè es tracta d’allò que han dit o fet justament elles, les grans originals. Auden creia que és això, aquesta manera de ser i de fer, el que explica en gran part l’art d’avantguarda. Perquè, a veure, ¿com puc saber el que penso fins que no veig i adverteixo el que dic? Autèntic, i no pas original. D’original potser només hi ha aquell pecat d’on venim.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s