Pàgina d'inici » Dietari » Qualitats

Qualitats

Dematins nuls, com el d’avui mateix. Dematí cancel·lat un cop ja superat el migdia. Escolto música sense sentir-la, fumo sense distingir el gust de les cigarretes, miro per la finestra d’aquest quart i no veig res, perdo en realitat contacte amb la realitat i no per això accedeixo a un contacte més íntim amb mi mateix, aquesta mena de dematins, ni en el món ni en la consciència que no em noto, em limito a flotar en una espècie de terra de ningú, llimb de les absències de tota cosa i de les idees d’aquestes mateixes coses. Dematins d’una durada sense contingut exactament igual que aquells que, per completar l’escena, es fiquen al llit i fan malament l’amor tal com està previst a segons quins diccionaris que cal fer l’amor. Ribeyro deia que les paraules que es diuen els amants durant el seu primer orgasme són les mateixes que en el futur presidiran tota la seva comunicació sexual. I potser no que, a les persones, no els hem d’exigir més d’una qualitat. ¿O és que hi ha algú de qui es pugui esperar, o a qui es pugui exigir, que sigui simpàtic i també generós o que sigui intel·ligent i també alegre o que sigui culte i també endreçat o que sigui de bona presència i també lleial? ¿O que posseeixi totes aquestes coses alhora?

Anuncis

2 thoughts on “Qualitats

  1. La meva dona un dia va descobrir que ja podia estar contenta si jo li servia per rentar-li els plats i li escombrava i fregava el pis. Es devia dir: mira, potser no es gaire eixerit, però amb això ja en tinc prou.

  2. Descriviu magistralment aquell esta d’ànim en què un seria capaç de menjar-se una capsa de bombons i no trobar-hi el gust. Com si l’ànima i els sentits fossin de suro.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s