Pàgina d'inici » Dietari » Aquesta disjuntiva

Aquesta disjuntiva

Doncs jo, que no he seguit ni penso seguir cap dels debats d’aquests dies que vivim, jo, francament, no sé què faré d’aquí a diumenge 20 -just abans que comenci l’hivern-, ni qui acabaré votant. Votaré, segur, però no sé qui. Només el què, sé. I, per tant, allò que no tinc manera d’entendre és per què m’he de veure obligat a triar, a escollir, no entre 7 o 8 llistes, sinó tan sols entre dues. Democràcia i Llibertat o ERC. ¿Per què he de triar si totes dues van en una mateixa i única direcció? ¿Per què? Tinc, a més, amics i coneguts tant en una com en l’altra, no sé què fer i voldria pensar que no sóc pas l’únic que es troba en aquesta disjuntiva que gairebé maleeixo. I, mentrestant, dubtar i dubtar.

Anuncis

3 thoughts on “Aquesta disjuntiva

  1. A vós us intueixo més convergent que d’Esquerra. Jo votaré ERC. Com els 23 últims anys, d’ençà que aquest partit es va convertir a l’independentisme, amb Colom i Carod-Rovira. Penso que els independentistes catalans hem de ser els més perseverants i no deixar de votar el nostre partit (CDC, ara DiL, ERC o CUP) fins que aconseguim la independència. Això de papallonejar, ara un ara un altre, ara votaré Podem per allò del vot útil, ara no votaré perquè m’he emprenyat, no és aconsellable, és una actitud infantil, poc madura (i el disbarat d’aquests convergents que van votar la CUP i ara s’estiren dels cabells?). Per tant, jo de ser vós votaria DiL fins al final. Jo ERC fins al final, sigui quin sigui el candidat, digui el que digui als debats (no me’n miro ni un), només amb la condició que no abandonin el més important: la lluita per la independència. Jo no he deixat de votar mai. No em canso i no amollo. Primer es cansaran els nostres enemics abans que jo. Jo dur com una roca, fins al final. I cada vegada hi estem més a prop. Ànims, catalans. Catalunya ens necessita.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s