Pàgina d'inici » Dietari » Elecció

Elecció

Tot de coses sense importància. I els dies passen, i les hores, les setmanes i els mesos. Bé, de fet, som nosaltres que passem a través d’ells. I som a la tardor encara i la temperatura és esplèndida aquí ran de costa. Ni la calefacció no em cal hores d’ara. Canvi climàtic i, cada cop més a prop de la senectut, la vida comença a semblar insulsa, lenta, estèril, repetitiva, sense atractius, cada dia dia el plagi del dia abans. Mancat d’energia, d’entusiasme, de capacitat de projectar. Moment, potser, de fer una pausa en aquest camí -pausa impossible perquè res no s’atura-, reconsiderar-ho tot i procurar el profit de totes les flaqueses, errors i debilitats. L’elecció em sembla clara: saviesa o estupidesa. O estultícia, que potser és un mot que m’agrada més. I, si no, embriaguesa moderada que, segons com, podria ser també un mètode de coneixement. Que no ens desarmin, però, amb aquesta campanya orquestrada. És el que pretenen i en tenim encara per 8 dies més.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s